vestregionen

15 kommuner vest for Oslo
-
A A
+
Eng

Bli kjent med syklene som er så fleksible at du kan klare deg uten bilen til daglige gjøremål

Kan vi forandre reisevanene våre? Med CityTrike er du beskyttet mot vær og vind. Med transportsykkel kan du klare deg uten bil?

CityTrike er en elektrisk trehjuling som faller innenfor sykkelkategorien, men hvor du sitter beskyttet mot vær og vind. Det er en helårs sykkel spesialutviklet for nordiske forhold. Tanken er at denne skal fylle gapet mellom sykkel og bil, og er spesielt egnet for alle de dagene i året mange vil droppe å bruke sykkelen. På denne måten skal mange flere av oss kunne bli helårssyklister.

CityTrike utvikles i Norge, av Morten Rynning og hans team. Morten vil fortelle historien, rasjonalet bak produktet og sine tanker om hvordan dette kjøretøyet kan utfordre og forandre våre reisevaner til noe som er grønnere, smartere og mer hensiktsmessig for samfunnet vårt.

Transportsykling, hverdagssykling, lastesykler, familiesykler. Dette er mange begreper som egentlig dreier seg om det samme. Sykler som er så fleksible at du kan klare deg uten bilen til daglige gjøremål. Enten det er snakk om frakt av barn, innkjøp av dagligvarer eller henting av store pakker. Vi har gleden av å presentere guruen på dette feltet, Geir Anders Rybakken Ørslien. Han har gjort det langt enklere å skaffe seg informasjon og inspirasjon om lastesykler og transportsykler i Norge, gjennom bloggen transportsykkel.no Nå kommer han på frokostmøte for å snakke om sine erfaringer som lastesyklist og hva som rører seg både i samfunnet og markedet for slike sykler.

Tid: 6. mars 2017 08.00-10.00 (Dørene åpner 07.45)
Lett frokost, Kaffe og te.

Sted: Rekord Bar, Tollbugata 4, 100 meter fra Drammen stasjon

Arrangementet er gratis, ingen påmelding