vestregionen

15 kommuner vest for Oslo
-
A A
+
Eng

Flott åpning for Kunst rett vest 2014 på Fossekleiva

God stemning når Fossekleiva inviterte til Norges største regionale satsning på samtidskunst. Lokalene var fyllt med kunst og mennesker.

Det var många som hade tatt turen til Fossekleiva kultursenter for å se årets Fellesutstilling bli åpnet. Ordførerne i Svelvik og Sande ønsket velkommen og Vestregionens leder, Askers ordfører Lene Conradi åpnet med velvalgte ord och presenterte årets kunst rett vest kunstner Riri K Green, som ble løftet frem for sitt arbeid med kunst og kulturprosjekter på Dikemark og for å synliggjøre stedets historie. 

Kunstnere, kunstinteresserte og politikere fyllde de gamle industrilokalene til bredden.  Publikum fikk en stemningsfull utendørskonsert med lysshow av Mugetuft.

alt

Nå holder kunstnerene åpent i sine atelierer i to helger fremover og fellesutstillingen er åpen for besøk.

Kunst rett vest sin fellesutstilling er i år på Fossekleiva kultursenter, i det vakre gamle industriområdet Berger, på grensen mellom kommunene Sande og Svelvik. Utstillingen viser ett verk av hver av de 105 kunstnerne. Åpningstider er alle dager kl 12–19. Se vårt dag-for-dag-program på Fossekleiva.no

Kunst rett vest er en årlig kunstrunde hvor et utvalg billedkunstnere og kunsthåndverkere fra Vestregionen er med hver år, og inviterer publikum til sine atelierer og verksteder. Samtidig vises en fellesutstilling i en av Vestregionens 16 kommuner. Fellesutstillingen ambulerer mellom kommunene, som på denne måte får vist seg frem for et større publikum. 

Se også mer på www.kunstrettvest.no

alt

Foto: Stina Gellein